Activitat

PROMOTORA

Des de 1986. Orientada al client i les seves necessitats, amb especial atenció a l’evolució tecnològica, de medi ambient i a la sostenibilitat que s’incorporen a cadascun dels nostres projectes. Tot això amb una producció i construcció pròpia, que permet tenir cura del detall, donant servei a les noves necessitats que demanden les famílies i empreses.

CONSTRUCTORA

HCA Construccions 1968 SL, va iniciar la seva activitat de construcció en 1968 que està integrada per la família Casado, formada en l’obra, que sempre ha mantingut la seva presència en totes les operacions, exercint un control i seguiment exhaustiu del desenvolupament qualitatiu de tot el procés d’edificació i urbanització. La dedicació i el bon fer continu de la gestió realitzada en obra pel grup familiar, compta amb la fidelitat i suport constant de tots aquells industrials que durant més de 30 anys han col·laborat en els processos d’edificació. Les construccions han sigut majoritàriament d’habitatges no obstant això s’han fet algunes obres públiques com el “Mercat Municipal Gornal” i Urbanitzacions de zones residencials per un total 160,000m2 de sòl. Entre els quals destaquen Sector Plaça Europa L’H, Central Mar a Gavà, Les Salines de Cubelles, Vilanova i la Geltrù, Barcelona, La Marina de Cubelles. En l’Actualitat el grup està construint habitatges a Viladecans i L’Hospitalet de Llobregat. A més té en projecció un important desenvolupament d’equipaments en el centre de la ciutat de l’Hospitalet.

GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

El Grup te gestora pròpia integrada per professionals per a cadascuna de les seves àrees que tenen cura que la relació mercantil comptable i fiscal amb els nostres clients i proveïdors es mantingui el màxim rigor. Operativament gestiona també tots els aspectes urbanístics i de relació comercial amb els clients, inclosos els serveis post venda.

APARTAMENTS TURÍSTICS

L’any 2010 el Grup va adquirir i rehabilitar un palauet de segle XVIII situat al centre històric de Màlaga, adequant-lo a apartaments turístics de qualitat estant en l’actualitat en plena explotació i a satisfacció dels seus clients.

L’any 2017 es va rehabilitar un altre edifici catalogat de segle XVIII, situat davant del Museu Carmen Thyssen de centre històric de Màlaga. Actualment a explotació turística.

VIOCA GRUP IMMOBILIARI

Avinguda Masnou, 37 - Entlo 2º - 08905
L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona - España
93 448 60 64
Contacte