Vilanova i la Geltrú – 2ª FASE A LA VENDA

C/ Avel·lí Artís Gener Tisner – C/ Vicent Andres Estelles

Residencial El Mirador de Vilanova i la Geltrú es troba situat a la zona del Solicrup, situada dalt d’un turó, a l’antic camí de Solicrup, a llevant de Vilanova i la Geltrú. És una de les zones més antigues del municipi, els primers documents daten de l’any 1281. Avui és una zona residencial consolidada i tranquil·la, la tipologies d’habitatges la conformen com a residència familiar amb amplies zones comuns, piscines, jocs infantils, zones enjardinades…

Aquest nou projecte de Vioca Grup Immobiliari, ofereix amplis habitatges amb pàrquing i traster a més d’amplies terrasses pròpies i una zona de serveis comuns privativa amb piscina, jocs infantils, pista poliesportiva i jardins, pensada amb la més actual eficiència energètica (Aerotermia) i qualitats constructives i d’acabats.

Els habitatges són de 3 i 4 dormitoris en una ubicació privilegiada amb vistes i propers a tot tipus de serveis: a 30 minuts de Barcelona i Tarragona, a 5 minuts de Sitges i a menys de 10 minuts caminant de la platja. Completen les comunicacions C-15 que uneix la ciutat amb Vilafranca del Penedès, Igualada i Manresa (Catalunya Central / Pirineu).

Incorpora la proximitat a supermercats, àrees comercials i connectivitat propera amb el centre de la ciutat, que disposa de tots els serveis d’una gran població, educació (inclosa Universitat), sanitat, equipaments culturals i serveis administratius.

Vilanova i la Geltrú és la capital de la comarca del Garraf amb gairebé 70.000 habitants, amb grans platges i parcs públics. És el tercer port pesquer de Catalunya i consta també d’una estació nàutica de prestigi nacional i internacional.

www.miradordevilanovailageltru.com

VIOCA GRUP IMMOBILIARI

Avinguda Masnou, 37 - Entlo 2º - 08905
L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona - España
93 448 60 64
Contacte